Kontakt Ilderhede​

​Vardevej 156, 7280 Sdr. Felding

Telefon: ........... (+45) 9719 9726

Mobil: ............... (+45) 2144 9680

CVR-nr: ....................... 25867270

E-mail: ......... info@ilderhede.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Få råd og vejledning​

​Udfyld hurtigt og nemt nedenstå-ende formular og vi kontakter dig

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

  Følg os på Facebook​

Dræning​

​Hos Ilderhede Kloak- og Spuleservice er vi specialiseret i dræning. Vi lægger både nye dræn i landbrugsjorden, så afgrøderne ikke bliver for våde, og udskifter ældre dræn, der ikke længerer fungerer optimalt. Vi lægger også dræn for kommuner, i for eksempel boldbaner.

Med vores erfaring og ekspertise i dræning er dine afgrøder eller baghave i trygge hænder. Vi har ikke to opgaver, der er ens, derfor besigtiger vi altid afgrøderne først og tager prøver for at finde ud af, hvilken slags dræning lige præcis dit projekt skal have.

Vi råder og vejleder altid vores kunder, så alt bliver lavet i den bedste kvalitet.

Drænrør

Dræning kan laves med flere forskellige slags drænrør. Den ene løsning foregår med nøgenrør med filtersand og den anden løsning foregår med tæpperør, hvor vi opererer med fire forskellige slags:

  • PP 300
  • PP 450
  • PP 700
  • PP 1000

Hvilket slags rør, der skal bruges til din dræning afhænger af, hvilken form for jordtyper, der er på dine marker.

Her vejleder vi til det rigtige valg.

Maskiner til dræning

Der er flere forskellige måder at grave dræn ned på. Man kan grave og man kan pløje. Vi gør begge dele hos Ilderhede Kloak- og spuleservice, men vi er specialiseret i drænploven.

Salg af drønrør

Hos Ilderhede Kloak- og spuleservice sælger vi også drænrør til maskinstationer og entreprenørfirmaer. Vi sælger rør i forskellige mærker til gode priser og af god kvalitet.

Kom forbi os på Vardevej i Sdr. Felding og se, hvilke rør vi har liggende, eller ring på tlf. 97 19 97 26 og hør nærmere.

​​

​Ilderhede Kloak- & Spuleservice | Vardevej 156, 7280 Sdr. Felding | Telefon: (+45) 9719 9726info@ilderhede.dk | CVR: 25867270 |