Markdræn og dræning af jord udføres for private og erhverv

Hos Ilderhede Kloak- og Spuleservice i Sønder Felding er vi specialiseret i alt inden for dræning.

Siden 2007 har vi leveret professionelle drænløsninger til private og erhverv, blandt andet i området omkring Skjern og Herning. ​

​Vi lægger både nye markdræn i landbrugsjorden, så afgrøderne ikke bliver for våde, og udskifter ældre dræn, der ikke længerer fungerer optimalt.Vi lægger også dræn for kommuner i eksempelvis boldbaner.

Dræning af jord udføres med stor ekspertise

​Med vores erfaring og ekspertise i dræning af jord og lægning af markdræn, er dine afgrøder eller baghave i trygge hænder. 

Vi har ikke to opgaver, der er ens, og derfor besigtiger vi altid afgrøderne først og tager prøver for at finde ud af, hvilken slags dræning lige præcis dit projekt skal have.​ 

Vi rådgiver og vejleder altid vores kunder, inden vi går i gang med at lægge markdræn, og alt arbejde bliver udført i absolut højeste kvalitet.

Vælg mellem forskellige slags drænrør

Dræning af jord og markdræn kan laves med flere forskellige slags drænrør. Den ene løsning foregår med nøgenrør med filtersand, og den anden løsning foregår med tæpperør, hvor vi opererer med fire forskellige slags:​

  • PP 300
  • ​PP 450
  • ​PP 700
  • ​PP 1000

Hvilken type rør, der skal bruges til din markdræning afhænger af, hvilke jordtyper, der er på dine marker. Her vejleder vi til det rigtige valg.​ Der er flere forskellige måder at grave eksempelvis markdræn ned på. Man kan enten grave eller pløje – vi gør begge dele, men vi er specialiseret i drænploven.

​Kontakt os for lægning af markdræn eller anden dræning

​Kom forbi os på Vardevej i Sdr. Felding og se, hvilke rør vi har liggende, eller ring på telefon 97 19 97 26 og hør nærmere. Du kan også sende en mail til info@ilderhede.dk.

Vi sælger også drænrør til maskinstationer og entreprenørfirmaer. Vi sælger rør i forskellige mærker til gode priser og af god kvalitet.

Lav en fast aftale med os

​Udfyld formularen med de informationer vi skal bruge omkring den aftale, du gerne vil have, så vender vi retur med en god pris.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Ilderhede Kloak- & Spuleservice

Vardevej 156, 7280 Sdr. Felding

​Telefon: 97 19 97 26

Mail: info@ilderhede.dk

CVR: 25867270

Hvorfor vælge os?

10 års erfaring i branchen

Døgnvagt 365 dage om året

Udfører alle typer kloakservice

Dækker hele Midtjylland

Ekspert i drænopgaver

Medlem af

Vi er medlem af DM&E og er altid ajourført med nyeste lovgivning og nyheder. Brancheforeningen for kloakservice.

Læs mere om det her