Kontakt Ilderhede​

​Vardevej 156, 7280 Sdr. Felding

Telefon: ........... (+45) 9719 9726

Mobil: ............... (+45) 2144 9680

CVR-nr: ....................... 25867270

E-mail: ......... info@ilderhede.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Få råd og vejledning​

​Udfyld hurtigt og nemt nedenstå-ende formular og vi kontakter dig

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

  Følg os på Facebook​

Markdræn og dræning​ udføres professionelt

​Hos Ilderhede Kloak- og Spuleservice er vi specialiseret i dræning. Siden 2007 har vi leveret professionelle drænløsninger til private og erhverv, blandt andet i området omkring Sønder Felding, Skjern og Sønder Omme.

​Vi lægger både nye dræn i landbrugsjorden, så afgrøderne ikke bliver for våde, og udskifter ældre dræn, der ikke længerer fungerer optimalt. 

​Vi lægger også dræn for kommuner, i for eksempel boldbaner.

Dræning med ekspertise

​Med vores erfaring og ekspertise i dræning og markdræn, er dine afgrøder eller baghave i trygge hænder. Vi har ikke to opgaver, der er ens, og derfor besigtiger vi altid afgrøderne først og tager prøver for at finde ud af, hvilken slags dræning lige præcis dit projekt skal have.

Vi råder og vejleder altid vores kunder inden vi går i gang med  at lægge markdræn, og alt arbejde bliver udført i absolut højeste kvalitet.

Drænrør

Dræning og markdræn kan laves med flere forskellige slags drænrør. Den ene løsning foregår med nøgenrør med filtersand og den anden løsning foregår med tæpperør, hvor vi opererer med fire forskellige slags:

  • PP 300
  • PP 450
  • PP 700
  • PP 1000

Hvilket slags rør, der skal bruges til din markdræning afhænger af, hvilken form for jordtyper, der er på dine marker. Her vejleder vi til det rigtige valg.

Maskiner til dræning og markdræn

​Der er flere forskellige måder at grave dræn ned på. Man kan grave og man kan pløje. Vi gør begge dele hos Ilderhede Kloak- og spuleservice, men vi er specialiseret i drænploven.

Salg af drønrør

Hos Ilderhede Kloak- og spuleservice sælger vi også drænrør til maskinstationer og entreprenørfirmaer. Vi sælger rør i forskellige mærker til gode priser og af god kvalitet.

​Hør mere om dræning og markdræn

​Kom forbi os på Vardevej i Sdr. Felding og se, hvilke rør vi har liggende, eller ring på telefon 97 19 97 26 og hør nærmere. Du kan også sende os en e-mail til info@ilderhede.dk.

​Ilderhede Kloak- & Spuleservice | Vardevej 156, 7280 Sdr. Felding | Telefon: (+45) 9719 9726info@ilderhede.dk | CVR: 25867270 |