Om os​

Ilderhede kloak- og spuleservice er en lille servicevirksomhed på tre medarbejdere. Vi har siden 2007 stået for effektive og holdbare løsninger på ethvert kloakproblem i Sdr. Felding og omegn og har ligeledes udført dræning i hele landet.

Hos os lægger vi vægt på, at den gode service altid er i orden og på det faktum, at vi er fleksible til dine behov. Her er der ingen fine metoder, ikke et problem, vi ikke kan løse og chefen er selv med i marken.

Både til privat og erhverv

Siden virksomheden blev etableret har vi haft opgaver for både private, kommuner og for erhverv. Vi laver alt inden for dræning og drænspuling og specialiserer os i kloakservice med døgnvagt 365 dage om året. Derudover står vi for vinterservice Herning Kommune, 

Vi er medlemmer af Danske Maskinstationer og Entreprenører og uddanner os løbende, så vi er opdateret på alt det nyeste inden for dræn og kloakservice. 

Det sikrer dig en kvalitet af vores arbejde, der altid er i top og til konkurrencedygtige priser.

Læs mere her på siden om, hvilke servicer vi tilbyder, eller ring til os på telefon: 97 19 97 26 og få et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Vi udfører altid en professionel assistance og hjælper alle i områderne omkring Sdr. Felding, Sunds, Grindsted og resten af trekantsmidten mellem Herning, Ringkøbing og Grindsted. 

Drænearbejde udføres i hele landet.​

Lav en fast aftale med os

​Udfyld formularen med de informationer vi skal bruge omkring den aftale, du gerne vil have, så vender vi retur med en god pris.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Se en video om os

Kontakt

​Ilderhede Kloak- & Spuleservice

Vardevej 156, 7280 Sdr. Felding

​Telefon: 97 19 97 26

Mail: info@ilderhede.dk

CVR: 25867270

Hvorfor vælge os?

10 års erfaring i branchen

Døgnvagt 365 dage om året

Udfører alle typer kloakservice

Dækker hele Midtjylland

Ekspert i drænopgaver

Medlem af

Vi er medlem af DM&E og er altid ajourført med nyeste lovgivning og nyheder. Brancheforeningen for kloakservice.

Læs mere om det her