Døgnvagt Kloakservice

Ved mange opgaver indenfor kloakservice, er den bedste løsning ofte at få professionel hjælp, og her er du i trygge hænder hos Ilderhede Kloak og Spuleservice.

Vi har mange års erfaring både med almen kloakservice i husholdningen fx ved stoppede afløb, rør og faldstammer i køkken og toilet, men vi kan også hjælpe med kloakservice i forbindelse med fx vand i kælderen og slamsugning af kloakrør, dræn og brønde.

Derudover står vi for vinterservice Herning Kommune. Vi er medlemmer af Danske Maskinstationer og Entreprenører og uddanner os løbende, så vi er opdateret på alt det nyeste inden for dræn og kloak.

Har du spørgsmål til vores kloakservice, eller ønsker du mere information?  Ring til os på telefon 97 19 97 26 eller skriv til vores e-mail info@ilderhede.dk og få et gratis og uforpligtende tilbud på kloakservice.

Kloakservice Herning, Brande og Grindsted

Står du med et kloak problem, tøv ikke med at kontakte os, vi dækker et stort område. Vi kører gerne til Herning, Brande og Grindsted, faktisk dækker vi det meste af jylland.

Ilderhede Kloak og Spuleservice udfører effektiv kloakservice døgnet rundt 365 dage om året. Med vores placering i Sdr. Felding ved Kibæk midt imellem Herning, Brande og Skjern rykker vi hurtigt ud og løser alle tænkelige problemer med tilstoppede kloakker i hele Midt- og Vestjylland.

Vi leverer mange forskellige ydelser indenfor kloakservice. Vi har maskiner til de fleste behov, og vi yder kloakservice for både private og virksomheder – ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor.

Vi har ekspertisen og hjælper dig med at finde den bedste løsning – døgnet rundt.

Kontakt os for et uforpligtende møde

Vi kan bedst vurdere arbejdsopgaven og prisen ved at tage ud og se problemet, og på denne måde kan vi også levere den bedst mulige service. Derfor tager vi gerne ud til dig til et uforpligtende møde, for at snakke om arbejdsopgaven. Udfyld kontaktformularen og så ringer vi dig op for at aftale et møde hurtigst muligt.

Har du andre spørgsmål til Ilderhede Kloak- & Spuleservice, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os.